Další hrací supervíkend - naše družstva odehrála 13 utkání

15.11.2021 18:58

Od pátečního večera do nedělního odpoledne odehrála naše družstva celkem rekordních 13 utkání v dlouhodobých soutěžích žáků, dorostenců i dospělých. Naše celková bilance byla 6 výher, 1 remíza a 6 proher. 

Výborně si vedli naši žáci, kteří zvítězili v Hulíně nad místním béčkem 7:3.  A jsou zatím v průběžné tabulce spolu s hulínským áčkem jediní, kteří ještě neztratili ani bod. 

V dorostenecké lize hrálo naše áčko i béčko. Áčko odjíždělo do silných Morkovic, kde se mu podařilo dvakrát zvítězit nejtěsnějším výsledkem 6:4. Béčko doma nestačilo na velice silnou Kroměříž, které podlehlo dvakrát 7:3.

Vedle těchto pěti utkání v mládežnických kategoriích absolvovali dospělí celkem osm utkání.

Holešovské áčko nejdříve v sobotu prohrálo nejtěsnějším poměrem s Fryštákem - 10:8, v neděli potom remizovalo v Kunovicích 9:9 s místním béčkem. V průběžné tabulce je však na velice hezkém čtvrtém místě v krajské soutěži I. třídy.

Holešovské áčko v sobotu prohrálo vysoce ve Vidčích - 16:2, v neděli však dokázalo zvítězit v Kunovicích s místním céčkem 11:7. V průběžné tabulce krajské soutěže II. třídy je však stále na posledním místě, bodově se však již na 11. celek tabulky dotáhlo.

Okresní přebor I. třídy hraje naše céčko a déčko. Céčko podlehlo v Bystřici pod Hostýnem místnímu céčku 11:7. Déčko doma porazilo morkovické béčko taktéž 11:7. V průběžné tabulce je déčko druhé a céčko až jedenácté.

Okresní přebor II. třídy pak hraje naše éčko a efko. Éčko dokázalo zvítězit v Lubné s místním béčkem 11:7. Efko pak prohrálo v Počenicích 12:6. Éčko je však zatím stále předposlední - páté, a efko poslední - šesté.