Hrací supervíkend - naše družstva odehrála 11 utkání

25.10.2021 20:25

Od pátku 22. října do neděle 24. října 2021 odehrála naše družstva v dlouhodobých soutěžích celkem 11 utkání. Naše družstva 3x zvítězila a 8x prohrála.

V krajské soutěži I. třídy naše áčko nejdříve prohrálo v Horní Bečvě 12:6, poté zvítězilo jednoznačně v Bylnici 15:3. Po čtvrtém kole je tedy v soutěži na krásném třetím místě. Má tři výhry a jednu prohru.

V krajské soutěži II. třídy skupině A prohrálo naše béčko ve Vsetíně 16:2 a poté i v Bystřici pod Lopeníkem 14:4. Po čtvrtém kole je se čtyřmi porážkami jedenácté.

V okresním přeboru I. třídy naše céčko prohrálo v Lubné 12:6, déčko však porazilo velice silné Zborovice 10:8. Déčko je tak v tabulce po čtvrtém kole první se čtyřmi výhrami, céčko pak s jednou výhrou a třemi porážkami sedmé.

V okresním přeboru II. třídy naše éčko prohrálo s Počenicemi 8:10, efko pak prohrálo s Hulínem C 14:4. Éčko je s jednou výhrou po čtyřech kolech páté, efko pak se čtyřmi prohrami šesté, tedy poslední. 

Do okresní dorostenecké ligy vstoupilo naše áčko dvěma prohrami 7:3 se Slávií Kroměříž, béčko mělo v prvním kole volno. Do okresní žákovské ligy vstoupilo naše družstvo vítězstvím 7:3 nad Počenicemi. 

Velké poděkování si zaslouží Libor Liška a Marek Vizner, kteří nejen odehráli po dvou utkáních, ale i řídili další tři mládežnické zápasy.